voedingswaarden per portie
- Calorieën: 1010 kcal
- Eiwitten: 45 g
- Koolhydraten: 70 g
- Vetten: 55 g
Geen slagroom, geen knoflook, geen peterselie. Gewoon carbonara.
Eet smakelijk!
Makkelijk
🔥 Calorieën
🍗 Eiwitten
🍞 Koolhydraten
🧈 Vetten
Één van de meest controversiële recepten. Dit is mijn versie. Je zou kunnen zeggen dat dit recept niet traditiegetrouw is. Mijn reactie daarop is ‘vind ik wel‘.
Ik voeg geen room toe, geen knoflook, en nee, ook geen peterselie. Ik maak het gewoon zoals het hoort. (op de spek na)
Dit recept is voor één portie (ik ben zelf wel een grote eter). Je kunt het verdubbelen voor twee personen. Meer dan dat zou ik niet via deze methode maken.
Misschien dat ik daar later nog een recept voor schrijf.
Geen slagroom, geen knoflook, geen peterselie. Gewoon carbonara.
Eet smakelijk!
Een simpele, smaakvolle pastasaus met spek, tomaten en kaas — klaar in 20 minuten. Deze minder bekende broer van carbonara is makkelijk te maken, moeilijk te verpesten en bomvol smaak. Ik gebruik een mix van Parmezaanse en Pecorino-kaas, en kies liever penne dan spaghetti.
Voedingswaarden voor het hele recept (±180 ml pesto) 🔥Calorieën: ± 1480 kcal🍗 Eiwitten: ± 28 g🍞 Koolhydraten: ± 8 g🧈 Vetten: ± 148 g Per portie (¼ pesto + 150 g gekookte pasta) 🔥 Calorieën: ± 580 kcal🍗 Eiwitten: ± 14 g🍞 Koolhydraten: ± 44 g🧈 Vetten: ± 38 g...
0 Comments